Rreth Royal Victoria

about-gatehouseNjë Hyrje në Lifestyle Estate Royal Victoria

Royal Victoria Lifestyle Estate ju ofron ngjarjet dhe argëtim Supreme destinacion në Afrikë.

Me tërheqës peisazhet dhe mrekulli gjeografike, një aplikant Trashëgimisë Botërore, qyteti turistik ofron objektet idilike, karakteristikat dhe cilësimet për weddings, events, conferences, launches, pritjet, Partitë, shikimin lojë, ose vetëm njomje deri rrethinat dhe thjesht ikin në shkëlqimin luksoze viktoriane me një dashuri ju ...

Royal Victoria do të jetë fener në botën e Korporatës Filantropisë, një udhëheqës global në Eko Turizmit, Paqe Jeshile, Ruajtjen e Energjisë, Reduktimi CO2 dhe Corporate Social Iniciativat investimeve në thelbin e shëndoshë të saj dhe disiplina unike financiare, engineered të revolucionarizojnë dhe të shtoni vlera të politikave të zhvillimit ekonomik në Afrikën e Jugut.

Orange Holdings Financiare, kompani holding e zhvilluesit, ka një avantazh konkurrues ndaj zhvilluesve të tjera si rezultat i drejtpërdrejtë i pronësisë së Orange Sigurimeve Kufizuar dhe një model unik dhe revolucionar financave strukturuar. Zhvillimit Kompania ka siguruar një avantazh konkurrues të mëtejshme mbi kontinentin e Afrikës përmes partneriteteve të saj dhe shoqata me të markave botërore kryesore, e cila përfshin konferenca, restorante, Spas, Operatorët të kohës së lirë, Hotele, bankat dhe shitore me pakicë, për të siguruar tuaj ... përvojë të jetës.

“Natyra…Klima idilike…zog dhe jeta lojë në turma e saj, të gjitha në ekuilibër harmonik me popullin e saj…i Fuqishmi Waterberg…I Madhëruar dhe Super luksoze Royal Victoria Lifestyle Estate ju nxit për të rizbuluar artin e vërtetë e jetesës.”

Tipari më i veçantë i këtij zhvillimi është evolucioni i një qyteti të ndërtuar rreth një J-formë Piazza qytet / katror, si në kohët historike Viktorias. Rrahje zemre e këtij destinacioni do të jetë piazza saj, dhe ajo është këtu, ku jetese lavdishme të epokës viktoriane Grand beckons ju për t'u çlodhur, rizbuluar, ringjallë dhe relive madhështinë e kaluar. Kalldrëm sheshin e qytetit është një zonë të trafikut të lirë, ku banorët dhe vizitorët mund të përjetojnë këtë mrekulli arkitektonike dhe të gëzojnë një mënyrë jetese të ngjashme me atë të kontinentit të Evropës. Ndikimet arkitektonike janë të dukshme nëpërmjet kombinimit finesë e gjuhës angleze, Francez, Gjuhë e folur spanjisht dhe italisht.

Royal Victoria Lifestyle Estate është e vendosur në zemër të një klimë sub-tropikale që ju dhe ajrit të saj me lule ju energizes freskon. Bukuri natyrore të i Fuqishmi Waterberg rigjallëron çdo kuptim tuaj.

Ne ju ftojmë për të shqyrtuar dhe të zbuloni një dimension të ri të një jetese. Përvoja e vërtetë pushimet e familjes ku sfida juaj vetëm do të jetë "çfarë është në itinerarin tim sot '. Karakteristika funksionale dhe përpunuar dhe objektet e Royal Victoria Estate pret, dhe ju zgjon të bask në kohë e mirë nën qiell të Afrikës, si shkëlqim portokalli i diellit mesmerizes ju në një përvojë unike muzg nga Town Square, një pishinë apo një pijetore qiell ... dhe çdo ditë dielli gjithmonë ngrihet në një përvojë të re në Royal Victoria Resort.

Vendosur në zemër të bukurisë piktoreske dhe natyrore të Waterberg, jo vetëm ngrohtësia e klimës, por edhe natyra ngrohtë i sinqertë dhe mikpritjen e afrikanëve të jugut ju tërheq dhe siguron Royal Victoria Lifestyle Real si "destinacion Global të Choice 'tuaj.