Executive Summary

Royal Victoria

Zhvillimi Royal Victoria Eshte nje plotësisht i shpallur Qyteti i 316 hektar vendosur në një rezervë lojë madhështore brenda 1500 hektar gjitha ownedby Dr. Walter ward. Qyteti është plotësisht i shpallur (Proclation reference in Government Gazette Vol. 233, 28 dhjetor 1989, jo. 4653), dhe përbëhet nga 850 qëndron pa mbajë, 562 planifikuar apartamente, 2 planned 5 star Hotels, Një shumëllojshmëri e restorante upmarket dhe një zonë të madhe të shitjes me pakicë, ku do të ndërtohet dyqane, për të krijuar një të bukur, upmarket, resort luksoze që është unik në zonë për të shërbyer turistike kryesisht ndërkombëtar.

Zhvillimi është i vendosur 2 orë nga Johanesburg (OR Tambo Airport) në Waterberg e Limpopo, and 1 orë 20 minuta nga Aeroporti Ndërkombëtar Polokwane, dhe envisisaged të jetë qendra e Hub Biznesit Afrikës së me mbështetjen e Bashkimit Jugut të cilët kanë treguar interes të fortë në marrjen e këtij zhvillimi të sigurt bazën e tyre dhe në qendër të Platforma Ekonomike e Jugut e cila do të jetë një platformë tregtare ndërkombëtare për kontinenti afrikan të tregtisë në mënyrë efektive me njëri partnerë të tjerë dhe gjithashtu tregtare ndërkombëtare. Gjashtëdhjetë hektarë tokë ka qenë vendosur mënjanë për të ndërtuar këtë shumë botë platformë të integruar e parë tregtare për të përfshirë të gjitha vendet afrikane dhe partnerët e tyre tregtarë ndërkombëtarë.

Qyteti do të sigurojë 4000 Punë shumë të nevojshme për komunitetin lokal me relevant aftësitë e trajnimit dhe mundësitë e zhvillimit. Zhvillimi do të përfitojë popullatën lokale, duke krijuar vende pune, rritjen e turizmit dhe ka një zhvillim të tillë upmarket në zonë zhvillimi do të përmirësuar vlerën ekonomike dhe veprimtarinë turistike të gjithë zonën e cila do të ketë një përfitim të madh pozitiv në rritjen e biznesit. aftësi trajnimi do të ofrohet në një shkallë të madhe.

Zhvillimi ka një ujë mineral i pastër burim për përdorimin e qytetit nga një burim i lumit nëntokësor. 1,6m litra ujë mineral të pastër mund të pompohet në ditë për përdorimin e qytetit. kjo 17 000 vjeçar ujë të pastër mineral është testuar në 4 raste dhe e gjeti të mos përmbajnë një baktere të vetme apo ndonjë ndotje. Ky burim i vlefshëm i ujit të shëndetshëm do të furnizojë qytetin dhe një sistem të gjelbër riciklimit ka qenë e planifikuar për të bërë ujë të sigurt që përdoret nuk është tretur, por përdoret me masë për sistemet e ujitjes dhe mbeturinave.

I tërë zhvillimi kanë qenë planifikuar dhe e vunë jashtë dhe është mbështetur pozitivisht nga të Pushtetit Lokal dhe në një nivel ministror. Rrugët janë të paraqitura, qëndron fiksuar dhe dy elektrike nënstacionet instaluar. marrëveshje të nivelit të shërbimit me pushtetin lokal kanë qenë nënshkruar dhe të siguruar me shkrim, me mbështetje nga një nivel ministror. Planet Town, plotësisht miratuar nga qeveria, ka qenë e shtruar me inspriration nga epokës viktoriane e luksit me një bashkëpunim të artit të mirëfilltë, style dhe pëlhura nga artistë nga vende të ndryshme të kontinentit afrikan. Qyteti do të ketë një i plotë që është pesë herë më i madh Nelson Mandela sqare (Sandton Qyteti) dhe do të presë Eventing Ndërkombëtare dhe argëtuese në baza javore, duke krijuar një fluks të madh të turizmit ndërkombëtar.

Vlera komunale e qëndron si dhënë nga Komuna Modimolle aktualisht është R450 000 për të dalë. ABSA vlerësuar të njëjtat qëndron në R750 000 të R810 000 whist they were selling them for R1,5m a stand. The total value of stands on the development is of over 800 qëndron është R360m. Të gjitha veprat titullin janë availalble përfshirë aktit të titullit për të gjithë qytetin e proklamuara. Vlera e mbetur Toka e qytetit është R402m vlerësuar nga Bunger dhe Associates. Deloitte vlerësojnë qytetin në rreth R2b aktualisht. Ferrer Hayem dhe Associates (Universiteti Wits dhe këshilltar i Ministrit të Strehimit) gjithashtu vlerësojnë zhvillimin në rreth R2b. (Aktuale neto Development - në një 65 Faqe dokument në dispozicion).

Shoqata Një shtëpi pronarit është themeluar për të qeverisur qytetin nga ajo e pronarëve të pavarura nga Pushtetit Lokal. Një Krijimi vend me të drejta të biznesit ka qenë blerë me të drejta të biznesit për një fabrikë tullash, i cili do të furnizojë materiale ndërtimi për ndërtimin e qytetit, and provide all the services for the town. The roads around the development and the main road to the entrance are already currently in the process of being upgraded to secure high standards of safe and easy access to the Royal Victoria town, sipas udhëzimeve nga fundi i ministrit, Collins Chabane.

private Game Reserve është rreth qytetit, dhe e themeluar edhe me rrugët, digat dhe pajisur me një shumëllojshmëri të lojës mbivendosur në një tokë të madhe unbushed dhe forrests e pemëve Boekenhout dhe specie të tjera bimore autoktone. Zona gjithashtu ka një shumëllojshmëri magnificient të llojeve të shpendëve me mbi 184 lloje të ndryshme duke u ndotur në 2 hours by the Birding Society of South Africa. The development still has buildings of historical significance including Milner house (rinovuar plotësisht) e cila ishte shtëpia orignal i Zotit Milner në 1800th Centuary. Tjetër për të është një e bukur kishë dhe qendra konferencë, si dhe pad heli ulje.

 Qyteti ka një rekord të plotë të Descision dhe një miratuar studim të plotë të Ndikimit në Mjedis. Departamenti i Tokës dhe Çështjeve Rurale kanë konfirmuar se nuk ka pretendimet e tokës dhe për shkak të se është rekord historik e pronësisë toka nuk është në rrezik të kërkesave të tilla nga ndonjë palë. Për më tepër planet emocionuese e këtij zhvillimi të mrekullueshëm, faqe ka pasur burimet minerale duke përfshirë depozitat e mëdha të qymyrit, uraniumit dhe vitrinite.

Të tjera se vlera e madhe turistike të të gjithë zhvillimit të, The Business Centre where the Africa Economic Trading Platform will be based, ka vlerë të madhe strategjike për qeveritë e Afrikës si një platformë tregtare qendrore shoqëruar me një kushtetutë uniforme Biznesit të miratuar nga vendet e Afrikës të cilat janë aktualisht në një disatvantage të madhe në tregtinë me kontinente të tjera / vende sidomos Kinë.

Shuma totale e investimeve të nevojshme për zhvillimin e do të jetë afërsisht R20b me një Roi të 40.25% konservative, dhe do të marrë 7 - 10 vjet për të përfunduar në varësi të shkrirjen e ndërtimit. Roi është 40.25%.

Të gjitha marrëveshjet dhe komunikimi i fundit në lidhje me këtë projekt që do të ndërtohet dhe të miratuar nga Dr. Zyra Ward në formë të shkruar. Ju lutem shikoni detajet e kontaktit më poshtë.

kontakt:

pronar & themelues:
Dr. Walter Ward
Tel: 082 801 8443
Email: walter.ward@africaunitedcapital.com
skype: walterfsward
web: http://www.drwalterward.com
http://www.royalvictoria.co.za
http://www.africaunitedcapital.com

Dr. Zyra Ward PA:
Znj. Lorraine van Vuuren
Tel: 011 477 1323
qelizë: 084 222 8331
admin@africaunitedcapital.com

Marketing & Ngjarjet koordinator:
(Partner për Dr. lagje. Mund të kontaktohet për të ngritur Skype /
telefononi ose takim të drejtpërdrejtë me Dr. lagje)
Znj. Cole van tribunë
Tel: 072 672 8725
कोल.वंदािस@अफ्रीकॉनिटङ्कपिटल.कॉम