Ankesa Global

Ku tjetër mund të familjes dikujt bredh qendër e trafikut të lirë të qytetit në frikë absolute e çudi shkëlqyer viktoriane vendëse dhe arkitektonike që ju lejon një përvojë Continental? Gëzojnë duke ecur mbi walkways me kalldrëm tantalized nga aroma e buke dhe genjeshtres dyqan në madhështinë e një të vërtetë jetese Victorian, ndërsa më së fqinj luksoze Grand Royale Hotel ndjenja juaj çdo është duke u tantalized dhe pampered në Poolside si ju kënaq në një trajtim nga të Royal Spa.

Çdo ëndrra juaj mund të realizohet si ju organizoni me profesionale tonë events and martesë planifikuesit për të planifikuar më të paharrueshëm tuaj martesë ose ngjarje.

Aroma e fasule kafe është gjithnjë i pranishëm dhe një përzgjedhje gjobë prej kënaqësive gastronomical janë në dispozicion nga Deli tonë Victorian. Dhoma Tea është një domosdoshmëri, ku teas të çdo përshkrimi, së bashku me scones shijshëm në zgjedhje elegante sanduiç, do të shërbehet. Dyqan Butcher me bar e saj Biltong mirën do të ketë një përzgjedhje të gjerë.

Royal Victoria Estate do të jetë fener në botën e korporatave Filantropisë, një udhëheqës global në Eko Turizmit dhe Gjelbër Paqe. Me Iniciativa e përgjegjësisë korporative në themel të shëndoshë të saj dhe disiplinave unike financiare, ajo është engineered për të revolucionarizojnë dhe shtuar vlerën e një kombi dhe politikat e saj ekonomike të zhvillimit në Limpopo, Afrika e Jugut dhe kontinenti i Afrikës.

The Limpopo Province ka dëshiruar prej kohësh për një flamur-anije. Së bashku me udhëheqës të biznesit globale dhe famë botërore shoqata markë dhe partneriteteve, Royal Victoria Estate është bërë një spirancë për rritjen dhe iniciativave të zhvillimit hapësinor (SDI) përqafuar nga Limpopo Qeveria provincial. Royal Victoria Lifestyle Development Estate bie edhe brenda iniciativave të zhvillimit e Waterberg si një destinacion Kryeministri kohës së lirë dhe një rritje më të nevojshme nga Agjencia e UNESCO-s të Kombeve të Bashkuara duke njohur një 414,500 Zona e ha si një rezervë biosfere. Statusi i zonës është ngritur me njohjen e kësaj zone të OKB-së si një "mjedis të mbrojtur me rëndësi për ruajtjen International '.

The Limpopo Province ka një nga depozitat më të mëdha të Afrikës së Jugut minerare rreth grupit Platinum e metaleve dhe është një nga rajonet më të pasura bujqësore të Afrikës së Jugut. Për sa i përket shumëllojshmërisë biologjike, kafshë të egra dhe vende arkeologjike, Mjedisi ynë natyror është një nga më të pasur në botë - flijimit tonë turistik paraqet mundësi të pafundme. Zhvillimi Royal Victoria Estate është një linjë strategjike me qasje shumë prioritet cluster konkurrues dhe strategjinë e zhvillimit.