Limpopo Province

Një tërheqje Royal ...

lompopogovQasja është lundruar me lehtësi përmes Kombëtare Highway N1 për automobilist dhe Aeroportin Ndërkombëtar të Polokwane ose OSE. Tambo International Airport për International Investitorët / Vizitorët. Në mënyrë ideale, xhevahir kurorën e Afrikës së Jugut, Përshkrim Royal Victoria Estate i epokës viktoriane, me elementet e saj të shumta të stilit, është projektuar për të ndjell një përvojë fairytail fantazi ...

…tani të fillojë udhëtimin tuaj në destinacionin e fundit të kohës së lirë ...Royal Victoria Lifestyle Estate.

Provincës Limpopo

I njohur si Veriun e Madhe, Provinca veriore e Afrikës së Jugut më, Limpopo, shtrihet brenda kurbë të madhe të lumit Limpopo dhe është konsideruar si portë në Afrikën sub-Sahariane - kufi tre vendet, Mozambik, Zimbabve dhe Botsvana.

Kjo është një rajon i kontrasteve, nga bushveld vërtetë në male madhështore, pyjet primitive indigjene, Shkretëtira paprishur dhe një bashkim i tokës bujqësore. Kjo është kryesisht një rajon verë-reshjeve, me mot të nën-tropikale: verë të nxehtë dhe i lagësht me mjegull në male, ndërsa dimrat janë të butë dhe më së shumti acar pa.

Sub-tropikale ... Ngrohtësi

I ndodhur në një pllajë 1,312 metra mbi nivelin e detit, provincës Limpopo duhet ngrohtë për verë të nxehtë me dimër të moderuar. Ajo ka një reshje mesatare vjetore prej në mes 577 and 1,000 milimetra. Temperaturat mesatare të verës të rritet në 28.1 ° C dhe të bjerë në 17 ° C. Temperaturat mesatare e dimrit shkojnë nga 19.6 ° C deri në 4.7 ° C. Ekziston edhe një zonë Lowveld me reshje më të lartë mesatare dhe temperaturat më të ngrohta se ato të paraqitura më lartë.

Bimësia e saj është e paharrueshme: provinca është në Biome Savannah, një zonë e kullota të përziera dhe pemë përgjithësisht i njohur si bushveld, duke përfshirë edhe disa thyer gjysmë-shkretëtirë dhe subtropics.

Një gjoks thesar ... vijnë dhe të eksplorojnë…

Ofertat e saj janë po aq të madh: përveç disa gjueti për qëllime asgjësim, lumenj pajisur mirë për peshkim dhe safari mundësi për të parë speciet e madhe pesë dhe feathered, entuziastësh sportive në mënyrë të barabartë do të jenë të kënaqur. Jo për të përmendur banja të ndryshme minerale, një nga krahinat më të kërkuar pas kënaqësive.
Mbushur me histori, kulturë, një gjoks thesar arkeologjik si dhe fauna dhe flora, ky vendbanim i lashtë provincial do të sigurojë çdo vizitor me një eksperiencë të paharrueshme multi-layered.