Options financave

Blerje pjesën tuaj në Royal Victoria Lifestyle Real direkt nëpërmjet shërbimit të lehtë online të pagesave ose të financuar investimet tuaja me anë të opsioneve të financimit.

Direct Depozitat bankare ose Fondet elektronike Transferimi (EFT)

Paguar nga depozitë bankare apo mjeteve elektronike transferimit (EFT) është e lehtë. Shkoni përpara dhe zgjidhni njësi dhe javën që dëshironi të blerjes, thjesht zgjidhni “Pay nga depozitë bankare apo Fondet elektronike Transfer (EFT)” alternativë.

Ju lutem klikoni këtu për më shumë informacion dhe të dhënat tona bankare

Blerje Credit Card

Ne pranojmë Visa dhe MasterCard. Tuaj të dhënat e kartës së kreditit (Emri ne karte, numër, data e skadimit dhe e fundit 3 shifrat e numrit në anën e pasme të kartës tuaj) do të kërkohet në faqen Gateway Pagesave Payport Credit Card. Orange Financial Holdings garanton sigurta transaksionet me kartë krediti. Ju lutem vini re: Nëse ju keni kërkuar bankën tuaj për të dërguar ju kartë krediti njoftime aktivitetit via shumë tuaj, ne kërkojmë që ju të na e furnizimit me konfirmimin me shkrim të pagesës me e-mail ose me faks.

Kredi të tjera, Mortgage Financave ose Readvance në Mortgage Bond, (Blerësit Afrikës së Jugut vetëm)

Blerësit mund të shfrytëzojë kredi e tyre ekzistuese në shtëpi për të financuar blerjen e tyre në Royal Victoria Lifestyle pasuri me anë të një Readvance, Kredi tej apo kërkesë për një lidhje të dytë peng. Partneriteti ynë me pranga PA më të mirë do të sigurojë që kërkesa juaj do të lehtësohet nga më të mirë në biznes dhe me shërbimin më efikase të lartë. Të gjithë ju duhet të bëni është të përfunduar fletë bashkëngjitur informacionit dhe një konsulent PA Betterbond do t'ju kontaktojmë brenda 24 orë.

Personal Loan Application (Blerësit Afrikës së Jugut vetëm)

Kur keni nevojë për agjërimin shtesë të holla, një Loan Personal është një zgjedhje e zgjuar. Përdorni të holla për të blerë pjesën tuaj në Royal Victoria Lifestyle Estate. Kredia personale është e pagueshme në periudha të para-përcaktuara fikse që nuk do të tendosje buxhetin tuaj; Periudhat e ndryshme mbi mes 12 and 84 muaj. Interesi është i lidhur me përdorimin e fondeve të vënë në dispozicion dhe të llogaritet mbi shumën e papaguar të kredisë. Nëse ju aplikoni nëpërmjet ABSA ju mund të merrni një reduktim në normën e interesit të 0.5% (subjekt për kredi kriteret kualifikuese).