Strategjia Marketing

Duke pasur parasysh situatën e tanishme globale ekonomike dhe në përputhje me klimën ekonomike në depresion, Strategjia Royal Victoria Marketing është i detyruar të zbritje çmimet e njësive të saj derisa ekonomisë recovers.A numri i Agjencisë mëdha Estate grupet kanë kombinuar përpjekjet e orkestruar një qasje për të tregut një pritur 50% për investitorët e huaj dhe 50% për Investitorët Lokale. Normën e shitjes do të përcaktojë norma / Shpejtësia e ndërtimit. Norma fillestare e Zhvillimit parashikuar do të jetë më i ngadalshëm në fillim, pas kësaj normën e shitjes / Zhvillimi relativisht do të marr dhe për të fituar vrullin.