Politika e privatësisë

Deklaratë Private Për Orange Holdings Financiare

Orange Holdings Financiare (që do të thotë Orange Holdings financiare dhe kompanitë e tyre të shoqëruara) është e angazhuar për të mbrojtur privatësinë tuaj, kur ju përdorni tonë on-line, telefonit ose shërbime të tjera (“Sherbime”). Në këtë politikë sqarojmë se si dhe pse ne mbledhim informacionin tuaj, atë që ne bëjmë me të dhe ajo që kontrollon keni mbi përdorimin tonë të saj.
Nga koha ne kohe, shtojmë ose funksione të ndryshojë, Karakteristika apo produkte për web faqet tona ose shtoni ose të ndryshojë Services. kjo, dhe angazhimin tonë për të mbrojtur privatësinë e informacionit tuaj personal, mund të rezultojë në ndryshime periodike në këtë Privacy Policy. Si rezultat, ju lutemi mos harroni të referohen përsëri në këtë Privacy Policy rregullisht për të shqyrtuar ndonjë ndryshim.

Çdo pyetje në lidhje me privacy policy tonë duhet të drejtohen për të kontaktoni në Orange Holdings Financiareinfo@royalvictoriaestate.com ose si alternativë shih seksionin “Comments” poshtë.

Pranimi juaj i këtyre termave Deklaratë Private
Duke përdorur ndonjë nga faqet brenda rrjetit web faqen tonë (“Web Faqe”) ose Shërbimet tona, ju pa kushte pranoni tu përmbaheni nga kjo Privacy Policy.

Çfarë të dhënash të bëjmë ne mbledhim dhe si e përdorin atë?
Orange Holdings Financiare mbledh dhe përpunon informacionin për ju në mënyrë që të:
(unë) të identifikuar çdo herë që ju vizitoni një Web Site ose të dëshironi që të ketë një shërbim i ofruar;
(ii) urdhra proces ose aplikacionet e paraqitura nga ju;
(iii) përmirësuar shërbimet tona dhe Web Sites
(iv) Përshtasni përvojën tuaj, për shembull, të sigurojë reklama që ne mendojmë se janë të rëndësishme për ju dhe që mbështesin çdo kërkesë specifike për informacion që ju mund të bëni me anë të kërkimeve fjalen;
(v) kryejnë kërkime mbi demografinë, interesat dhe sjelljen e të gjithë klientët tanë; and
(ne) ju dërgojnë informacion ne mendojmë se ju mund të gjeni të dobishme, duke përfshirë informacion në lidhje të re Orange Holdings Financiare produktet dhe shërbimet.
Ju mund të kërkohet, ose kur ju regjistroheni me ne, ose në raste të tjera, për informacion në lidhje me veten tuaj, të tilla si emrin tuaj, e-mail, Adresa postare dhe numrin e telefonit. Ju gjithashtu mund të kërkohet për të ndarë me ne interesat tuaja, hobi dhe preferencat. veç, kur ju qëllim mallra ose shërbime të caktuara nga Web faqet tona, ne do të duhet të dinë të kreditit / pagesa numrin e kartës dhe të skadimit të datës.
Ju jeni nën asnjë detyrim për të siguruar këtë informacion, por në qoftë se ju nuk e bëni, atëherë ne nuk mund të jetë në gjendje për të siguruar me shërbime të caktuara ose të personalizoni përvojën tuaj dhe të qepur shërbimet tona për ju (për shembull, ju tregojë për oferta speciale mbi gjërat që ju jeni të interesuar në).

Log Files / IP
Kur ju vizitoni faqet tona të internetit, ne automatikisht log IP adresa juaj (adresa unike cili identifikon kompjuterin tuaj në internet) e cila është e njohur automatikisht nga serveri tonë të internetit. Ne përdorim adresat IP për të na ndihmuar të administruar faqet tona të internetit dhe të mbledhë informacion të gjerë demografike për përdorim agregat. Ne nuk e lidhin IP për të personalisht të identifikueshme.

Informacione Non personal
Ne mund të mbledhë automatikisht informacion jo-personale për ju të tilla si lloji i shfletuesit të internetit që ju përdorni apo faqe interneti nga të cilat ju të lidhur me faqet tona të internetit. Ju nuk mund të identifikohet nga ky informacion dhe ajo është përdorur vetëm për të na ndihmuar në sigurimin e një shërbimi të efektshëm në faqet tona të internetit. Ne mund të herë pas here të furnizuar pronarët ose operatorët e vendeve të palës së tretë nga të cilat është e mundur për të link-faqet tona të internetit me informacion në lidhje me numrin e përdoruesve që lidhen tek faqet tona të internetit nga faqet e tyre. Ju nuk mund të identifikohet nga ky informacion.

Përdorimi i Cookies
Cookies janë pjesë të informacionit që një transferon Web Site në hard drive tuaj për të ruajtur dhe nganjëherë udhë informacion në lidhje me ju. Shumica e shfletuesit web automatikisht pranon cookies, por në qoftë se ju preferoni, ju mund të ndryshojë shfletuesit tuaj për të parandaluar atë. megjithatë, ju nuk mund të jetë në gjendje të përfitojnë të plotë të një Web Site në qoftë se ju bëni këtë. Cookies janë specifike në server që i krijoi ata dhe nuk mund të arrihen nga serverat e tjera, që do të thotë se ata nuk mund të përdoret për të ndjekur lëvizjet tuaja rreth web. Edhe pse ata bëjnë të identifikuar kompjuterin e përdoruesit, cookies nuk personalisht identifikojnë klientët ose fjalëkalimet. informacion kartë krediti nuk është ruajtur në cookie-t.
Ne përdorim cookies për arsyet e mëposhtme:
(unë) Për të identifikuar se kush jeni dhe për të hyrë në informacionin e llogarisë tuaj;
(ii) Për të vlerësuar madhësinë e audiencës tonë dhe modelet;
(iii) Për të siguruar që ju nuk janë të kërkohet për të regjistruar dy herë;
(iv) Për të kontrolluar sa shpesh vizitorë të parë reklama të ngjashme;
(v) Për të ndjekur preferencat dhe për përmirësimin dhe përditësimin e Web Site tonë; and
(ne) Për të ndjekur përparimin dhe numrin e hyrjeve në disa nga promovime tonë dhe konkurseve.

Me kë është informacioni i përbashkët?
Orange Holdings Financiare nuk do të ndajnë, shitur ose me qira informacionin tuaj personale të palëve të treta. megjithatë, ne mund të zbulojë të dhënat tuaja personale për furnizuesit e palës së tretë të cilët ofrojnë shërbime në emër tonë.
Orange Holdings Financiare mund të zbulojë statistikat agregate rreth shitjeve tona, tona vizitorët Web Site dhe konsumatorët e shërbimeve tona telefonike, në mënyrë që të përshkruani shërbimet tona për partnerët e mundshëm, reklamuesit dhe palëve të tjera me reputacion të treta dhe për qëllime të tjera të ligjshme, por këto statistika nuk do të përfshijë personalisht identifikimin e informacionit.
Orange Holdings Financiare mund të zbulojë informatat personale nëse kërkohet për ta bërë këtë me ligj ose në qoftë se ajo beson se një veprim i tillë është i nevojshëm për të mbrojtur dhe për të mbrojtur të drejtat, pasuria apo siguria personale e Orange Holdings Financiare dhe Web Sites saj, vizitorët në Web Faqe dhe konsumatorët e shërbimeve tona.

Web Site ynë përmban lidhje me faqet e palëve të treta. Kur ju vizitoni këto vende, ne sugjerojmë që ju të lexoni politikat e tyre private. Orange Holdings Financiare nuk është përgjegjës për politikat e intimitetit ose përmbajtjen e vendeve të tilla.

We will only sell or rent your personal information to a third party either as part of a sale of the assets of a Orange Holdings Financiare company or having ensured that steps have been taken to ensure that your privacy rights continue to be protected.

Information about products and services
It is very important to us that we provide you with the highest level of service. In order to help us do this, from time to time Orange Holdings Financiare companies may send you details of our products and services which we think may be of interest to you. If at any time you do not wish to receive these details, please e-mail us at info@royalvictoriaestate.com

Security
Orange Holdings Financiare places a great importance on the security of all information associated with our customers. We have security measures in place to attempt to protect against the loss, keqpërdorimi dhe ndryshimi i të dhënave të konsumatorëve nën kontrollin tonë. Për shembull, politikat tona të sigurisë dhe privatësisë rishikohen periodikisht dhe të zgjeruara si të nevojshme dhe vetëm personeli i autorizuar të kenë akses në informacionin e përdoruesit. Në lidhje me web faqet tona, ne përdorim software të sigurt server (SSL) për të kriptuar informacionin financiar të dhëna para se të dërgohet tek ne. Ndërsa ne nuk mund të sigurojë ose të garantojë që humbja, keqpërdorim ose ndryshimi i të dhënave nuk do të ndodhë, ne përdorim përpjekjet tona më të mira për të parandaluar këtë.

Comments
Ju lutem e-mail ndonjë pyetje, shqetësimet apo komente që keni në lidhje me Politika e privatësisë tonë në info@royalvictoriaestate.com