Events & Product Launches

Siç ishte zakon dhe traditën e qyteteve të Viktorias e kaluar, sheshin e qytetit në zhvillimin Royal Victorian, do të jetë qendër ku aktivitete të gjallë dhe të gjallë të zhvillohen, vizitorët zbavitëse në traditën e vërtetë të Viktorias. shumë vetë markë tonë Royal Victoria e ngjarjeve të zgjedhura, të cilat janë duke u përshtatur dhe krijuar posaçërisht për zhvillimin, do të përfshijnë tituj të tillë si:

  • Victoria Wine Royal dhe Panairi Fashion
  • Victoria Easter Parade Royal
  • Victoria Panairi i Royal Krishtlindjeve
  • Festivali Jazz Victoria Royal
  • Victoria Afrikaans Festivali i Royal Music
  • Victoria Arte dhe Mjeshtëri Panairi i Royal
  • Royal Victoria mish dreri Cook off Konkurrencës
  • Royal Victoria Masked Ball
  • Victoria Fruta Royal dhe Panairi Flower
  • Festivali mesjetare Victoria Royal

Piazza ndodhet qendra do të jetë pikë qendrore për të nisur produkte të shumta dhe shumë netë do të shpenzohen diskutuar ngjarjet e ditës, vend ideal për Sundowners në Sky Pubs si shkëlqim portokalli të vija muzg madhështor Waterberg horizont.

Idilike për të thënë aspak, Qyteti ynë Resort caters për të fundit në Kulturë dhe Conferencing ngjarjeve të korporatave. Royal Victoria mburret çmuar dhe të privilegjuar 7* Registry Collection Statusi dhe na dallon nga çdo kohë të lirë apo konferenca destinacion tjetër në kontinentin e Afrikës. Teknologjia seamless automatizuar dhe të integruar në të gjithë botën, kombinuar e sistemeve më të avancuara elektronike dhe informacion / teknologji celulare, është projektuar për të lehtësuar ju në mjedis më ideal për të zhvilluar konferencën tuaj, seminar, dhe të nisë apo edhe vetëm për të shfletoj web. çlodhje, qetësi, dhe një mjedis i qetë piktoresk janë elemente kyçe në lëshimin e dikujt gjeniu krijues.

Objektet tona janë kompliment për nevojat e çdo ngjarje, shoqëruar me një festival themed në sheshin e qytetit për trajtimin përfundimtar pas një dite të rëndë në boardroom. Një tavolinë portier do të organizojmë të gjitha shërbimet e anijes, duke përfshirë Heli-flips në dhe nga kurset e golfit më të afërt ose aeroportet. gjashtë helikopterë presin drejtuesit jet-vendosjen për të shqyrtuar këtë shërbim. Dy Registry Collection jahte catamaran do të ankoruar në Dam Doringdraai për funksionin verbuar në Dam, një përvojë pakalueshëm në sfond madhështor e Waterberg.

çuditshëm, i lashtë Teatri House dhe Cinema në Sheshin është një vend i lezetshëm për argëtim mrekullueshme, megjithatë, it has also been designed to serve as a Corporate Presentation and Function Room for cinema-styled conferencing.

Our Marketing and Sales executives will present accommodation and conferencing packages to Corporate Clients who indicate an interest to purchase or hire facilities at Royal Victoria.