Conferencing

Nëse jeni duke planifikuar një mbledhje intime e miqve për një festë catered ose një konventë për qindra bashkëpunëtorëve, Royal Victoria Estate seamlessly blends biznes dhe kënaqësi si të nevojshme.

Koncerti ynë i madh / objektit banqueting ofron industrisë standarde të teknologjisë audio-vizuale dhe të brendshme elegant dekor. Kjo e bën Royal Victoria pasurive të një vend të zgjedhur për të presë grupe banket. Royal Victoria Estate të trajnuar, Stafi miqësore dhe të vëmendshëm mund të transformojë çdo strukturë në një ngjarje të veçantë, aftë për mbretër.

Teknologjia seamless automatizuar dhe të integruar në të gjithë botën, kombinuar e sistemeve më të avancuara elektronike dhe informacion / teknologji celulare, është projektuar për të lehtësuar ju në mjedis më ideal për të zhvilluar konferencën tuaj, seminar, dhe të nisë apo edhe vetëm për të shfletoj web. çlodhje, qetësi, dhe një mjedis i qetë piktoresk janë elemente kyçe në lëshimin gjeniu krijues ato të.