Pursuits natyrë

përshkruara më poshtë, është një përmbledhje e gjerë e disa prej aspekteve të propozuar për jashtë ndërsa zbavitëse fëmijët. Një përvojë aventurë emocionuese pret të vegjlit në Akademinë Mbretërore Adventure Park:

1. Hierarkia e Nevojave

 • Një hyrje në bazat për mbijetesë.

2. Eksplorimi këto nevoja

 • ujë
 • ushqim (rëndësinë e të ushqyerit e mirë.)
 • strehim (duke e mbajtur ngrohtë)

3. Përtej Nevojave

 • zjarr
 • Bush-artizanale (strukturat, ujore dhe lumi kalimit)
 • Vlerësimin e situatës
 • Orientim (diell, hënë, yjet, mosses, mounds termit)

4. kërcënimet

 • Kafshët e egra / njerëz të rrezikshëm
 • Gjurmon, kafshë
 • Sjellja dhe komunikimi
 • Territoret dhe shkon
 • zakonet
 • përmbytjet
 • I ftohti

5. mundësitë

 • Birds
 • insektet
 • bimët ushqimor
 • bimët mjekësore
 • Pemë dhe kullosa

6. Komunikimi Gjendja juaj

 • Rëndësia e komunikimit
 • sinjale tymi
 • zjarret
 • guri
 • Trail-duke shënuar

7. Duke mbrojtur veten

 • armët
 • sjellje
 • konsideratë
 • qëndrim
 • Identifikimi forta dhe të dobëta të ekipit
 • Rëndësia e komunitetit "Ubuntu" (Unë jam ai që jam për shkak të komunitetit tim dhe bashkësia ime është ajo që është për shkak të mua)

8. Shëndeti dhe Higjiena

 • Rëndësia e pastërtisë
 • Rëndësia e duke u përpjekur për të mbajtur të shëndetshëm nën çfarëdo rrethana

9. Respekti për Mjedisin

 • ruajtje (përdorin dhe të mos abuzojnë - shfrytëzimin e qëndrueshëm)
 • Vendi juaj në ekologjinë
 • Karma e mjedisit
 • Ligjet themelore të natyrës

10. Ndihma e parë

 • Ndihma Basic parë